86 29 33 22

Cykelværksted

Værksted Hos Center Cykler Tranbjerg har vi mere end 20 års erfaring og viden inden for branchen, og vi reparerer alle typer cykler og el-cykler. Hos os er sælger og mekaniker én og samme person, og med vores lange erfaring i cykelbranchen vil du opleve, at du altid får professionel betjening og en kompetent løsning på dine problemer – med reservedele i høj kvalitet. Tidsbestilling Du kan altid komme forbi med din cykel hos os på værkstedet inden for vores åbningstid – vi har ingen tidsbestilling. Når cyklen er klar til afhentning, modtager du en sms El-cykler Hos Center Cykler Tranbjerg kan du få repareret både traditionelle cykler og el-cykler. Vi deltager jævnligt i el-kurser for at være opdateret på de nyeste systemer, og dermed kan vi både reparere og afhjælpe problemer med el-cykler. Kig forbi, hvis der er noget, du er i tvivl om, så ser vi på det.

Værksted
Hos Center Cykler Tranbjerg har vi mere end 20 års erfaring og viden inden for branchen, og vi reparerer alle typer cykler og el-cykler. Hos os er sælger og mekaniker én og samme person, og med vores lange erfaring i cykelbranchen vil du opleve, at du altid får professionel betjening og en kompetent løsning på dine problemer – med reservedele i høj kvalitet.

Tidsbestilling

Du kan altid komme forbi med din cykel hos os på værkstedet inden for vores åbningstid – vi har ingen tidsbestilling.

Når cyklen er klar til afhentning, modtager du en sms

El-cykler
Hos Center Cykler Tranbjerg kan du få repareret både traditionelle cykler og el-cykler. Vi deltager jævnligt i el-kurser for at være opdateret på de nyeste systemer, og dermed kan vi både reparere og afhjælpe problemer med el-cykler. Kig forbi, hvis der er noget, du er i tvivl om, så ser vi på det.